Naši partneri

 

Montenegro Airlines

Nacionalna avio kompanije republike Crne Gore, posjeduje veoma razvijenu mrežu letova iz Crne Gore. Avio kompanija postoji od 1994 godine a danas Montenegro Airlines održava redovan saobraćaj ka Cirihu, Frankfurtu, Dizeldorfu, Rimu, Parizu, Ljubljani, Beču, Beogradu, Moskvi i Kopenhagenu, uspješno uspostavljući vazdušni most između Crne Gore i Evrope.

Generali Osiguranje

Generali Osiguranje je jedan od vodećih učesnika na domaćem tržištu osiguranja, koji se uspješno bavi svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja. Kompanija od osnivanja (1998) bilježi brz i stabilan razvoj i danas je tržišni lider u životnom osiguranju, dobrovoljnom zdravstvenom i međunarodnom putnom osiguranju.

Air serbia

Nacionalna avio kompanija republike Srbije i nudi mogućnost konekcija sa desetinama destinacija prije svega u Evropi ali i u ostatku svijeta. Air Serbia trenutno raspolaže flotom od četrnaest uskotrupnih i pet turboelisnih aviona: 2 aviona tipa Airbus A 320, 8 aviona tipa Airbus A 319, 4 aviona tipa Boeing 737-300, 3 aviona tipa ATR 72-200 i 3 aviona tipa ATR 72-500.

Galileo

Galileo International ima vodeću ulogu u globalnoj tehnologiji još od 1971. Njegova osnovna djelatnost je obezbjeđivanje elektronske globalne distribucije usluga u sektoru turizma pomoću kompjuterizovanog rezervacionog sistema, vodećih proizvoda i inovativnih internet rešenja.