Excellent SME Serbia

Privredna komora Srbije dodelila nam je sertifikat za poslovnu izvrsnost “Odlično srednje, malo i mikro preduzeće” (“Excellent SME Serbia”). Ovaj sertifikat predstavlja priznanje odličnog poslovanja koji Privredna komora Srbije dodeljuje u saradnji sa međunarodnom bonitetnom kućom COFACE. Osnovni cilj sertifikata jeste da se poveća transparentnost na tržištu, da se promovišu dobra mala i srednja preduzeća, kao i da se poveća sigurnost i poverenje u poslovanje, kako bi kupci i poslovni partneri lakše i brže donosili odluke, sa manje rizika.

Vip BizPartner 2014

Privredna komora Srbije, kompanija Vip Mobile i agencija Chapter 4 su nam u januaru 2015. godine dodelili Vip BizPartner priznanje za jednu od najuspešnijih porodičnih firmi.

Brand Leader Award 

U septembru 2015. godine, kompanija Fly Fly Travel dobila je priznanje „Brand Leader Award 2015“ za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata. „Brand Leader Award“ je prestižna nagrada koja se dodeljuje samo liderima iz svojih oblasti delovanja, na osnovu inovativnosti, stepena tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

Ovaj uspeh ponovljen je i naredne godine, pošto je Fly Fly Travel drugu godinu zaredom dobio priznanje Brand Leader Award 2016, koje mu je dodelio stručni kolegijum 6. Biznis konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope - SEET 2016.

Zlatno turističko srce

U novembru 2015. godine, u Hotelu Slavija u okviru Međunarodnog festivala ugostiteljstva, turizma i vina UGOTURVIN, Fly Fly Travel je dobio „Zlatno turističko srce“ za za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope.

Fly Fly Travel ponovo je dobio titulu najbolje turističke agencije jugoistočne Evrope u maju 2016. u okviru dodele priznanja Turistički oskar Mediterana i jugoistočne Evrope - „Zlatno turističko srce“ Sacen International.

Serbian Brend 2016

Početkom 2016. godine, na Sajmu turizma u Beogradu, Srpski institut za javnu diplomatiju iz Brisela dodelio je Fly Fly Travel-u nagradu „Serbian Brend 2016“ za najbolju turističku agenciju u okviru svoje kampanje za afirmaciju srpskih vrednosti i širenje pozitivnog imidža Srbije u inostranstvu.

Turkish Airlines nagrada za najveći rast u prodaji avio karata

Kompanija Turkish Airlines dodelila nam je nagradu za najveći porast u prodaji tokom
2015. godine, kao jednoj od kompanija sa kojima je najbolje sarađivala tokom te godine.

Bečki Oskar popularnosti

Fly Fly Travel je, nakon nepunih mesec dana poslovanja na teritoriji Austrije, u
maju 2016. dobio nagradu za najbolju turističku agenciju koju dodeljuje Bečki oskar
popularnosti. Ovo je prva nagrada Fly Fly Travel-a van Srbije i kao takva ima veliki značaj,
jer pokazuje da je kvalitet kompanije prepoznat ne samo u Srbiji, gde je već nekoliko
puta ponela titulu najbolje turističke agencije, već i u inostranstvu.

Business Partner 2016

Kompanija Mass Media International nagradila je svoje prave i najbolje biznis partnere nagradom Biznis Partner 2016, a Fly Fly Travel je nagrađen za najbolju turističku agenciju u regionu jugoistočne Evrope. Poslovni partneri i korisnici usluga ove kompanije prepoznali su i ocenili poslovnu izuzetnost kompanije, a nagrada je još jedna potvrda da je Fly Fly ostvario odlične poslovne poduhvate koji obuhvataju kontinuirane investicije i inovacije uz visok stepen profesionalnosti i etičnosti.

 

Top Serbian Brands Award

U aprilu 2017. godine, Fly Fly Travel dobio je Top Serbian Brands Award priznanje za 2016 godinu kao najbolja kompanija u kategoriji „turizam i putovanja“, koje organizuju časopis TOP SERBIAN BRANDS i portal bestofserbia.rs. Ovo prestižno priznanje se tradicionalno dodeljuje na početku svake godine, za prethodnu godinu u 57 glavnih kategorija, isključivo prema glasovima građana Srbije na osnovu nezavisne i objektivne ankete. Glavni uslovi za dobijanje nagrade su: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odlično poslovanje i poslovni rezultati.