Sajam turizma u Novom Sadu 2014

Fly Fly Travel na Sajmu turizma u Novom Sadu

U Novom Sadu, od 10. do 14. aprila 2014. godine, održan je 47. Međunarodni sajam turizma, gastronomije i izložbe vina na kome je nastupilo više od 120 izlagača iz 7 zemalja regiona. Ovogodišnji sajam otvorio je gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević koji je izrazio zadovoljstvo što je ovaj grad domaćin tako velike sajamske manifestacije i ove godine.

Prvi put ove godine, sajam je održan u proleće kako bi turističke agencije predstavile svoje aranžmane pre početka sezone. Na sajmu je učestvovalo 33 turističke organizacije gradova i opština u Vojvodini, a pored njih, na sajmu su bili i turistička udruženja, salašari, banje i vinari. Još jedna novina bila je „binski nastup” na štandu Turističke organizacije Novog Sada na kojem su izvođeni različiti programi. Porodice su u subotu, 12. aprila, imale priliku da posete Sajam po posebnoj sniženoj ceni, kada su roditelji sa decom do 16 godina mogli da uđu na Sajam za 300 dinara, u odnosu na pojedinačnu dnevnu cenu od 250 dinara.

I ove godine Fly Fly Travel je priredio brojna iznenađenja. Uz pomoć Novosadskih novina najavili smo posetiocima da će ih na našem štandu čekati nagrade kao što su: šest meseci besplatne pretplate na Fly & Travel magazin, 35% popusta na aranžmane za Grčku, a u nagrađivanju je učestvovala i Fly Fly Academy koja je doprinela deljenjem vaučera za besplatan kurs Letite bez straha kao i 70% popusta na Obuku kabinskog osoblja.

  • novi-sad-2014-1
  • novi-sad-2014-2
  • novi-sad-2014-3