Fly Fly Travel je sa vama od 2009. godine, kada smo započeli svoju misiju da svima približimo super jeftine avio karte. Svoj brend jačali smo u oblasti vazduhoplovne industrije i turizma, sa primarnim fokusom na prodaji avio karata. Pored toga, naša agencija nudi i razne vrste turističkih aranžmana i krstarenja.

Kao uspješno ime, dobili smo povjerenje mnogih avio kompanija, koje su nas tokom godina birale za ovlašćene zastupnike za prodaju karata, ali i za zastupnike na aerodromu, uz superviziju prihvata i otpreme aviona. Prva kompanija koju smo zastupali je švajcarski Sky Work, a potom su se ređala imena svetske civilne avijacije: Mistral Air, Pegasus Airlines, Olympic Air, Belavia Airlines, TAP Portugal i Tarom Air.

Pored toga, vrijedno smo radili i na širenju sopstvene prodajne mreže u regionu, pa je rezultat toga otvaranje predstavništva Fly Fly Travel-a u Podgorici, Banja Luci, ulazak na tržište Turske i otvaranje predstavništva u Istanbulu.

„Vizija Fly Fly Travel-a jeste da ime naše kompanije postane najvažniji sinonim za avio karte i turističke aranžmane na prostoru djelovanja, da kompanija preraste u vodeću firmu za pružanje usluga u oblasti avijacije i turizma. To obuhvata razvoj sektora prodaje, školstvo u avijaciji, magazin o avijaciji, organizaciju sajma vazduhoplovstva i širenje mreže poslovnica sa ciljem da postanemo lideri u ritejlu na tržištu Srbije, Crne Gore i ostalih zemalja regiona. Otvaranje sopstvene avio kompanije, najprije za čarter, a kasnije i za redovan avio saobraćaj krajnji je cilj."

Jedina smo turistička agencija koja ima sopstveni magazin, Fly & Travel Inflight Magazine, posvećen prevashodno turizmu i civilnoj avijaciji, a svakog novog mjeseca ovo bilingvalno izdanje donosi reportaže sa putovanja, zanimljivosti o raznim svjetskim destinacijama i vijesti iz svijeta turizma, tehnologije, nauke, automobilizma i drugo.

Uspjeh našeg brenda prepoznali su i drugi pojedinci, koji su nam se pridružili u okviru Fly Fly franšize, odraza našeg kvalitetnog poslovanja i pozicioniranosti na tržištu. Posjedujemo franšizne jedinice u Srbiji i u regionu.

Osnovali smo i Fly Fly Academy, centar za obuku kadrova za civilnu avijaciju, čiji sveobuhvatni program priprema pojedince za potencijalno zaposlenje u svim velikim svjetskim avio kompanijama.

Od avgusta 2015. godine našoj Fly Fly porodici se pridružuje Fly Fly Shop, jedina prodavnica u Srbiji i regionu specijalizovana za prodaju maketa aviona. Mimo maketa aviona šop u svojoj ponudi ima i razne asesoare i pomagala za putovanje.

Ponosni smo na to što imamo i dva inovativna proizvoda koji nas takođe čine jedinstvenim. Fly Fly App je prva besplatna mobilna aplikacija za pretraživanje avio karata u Crnoj Gori i regionu. A Fly Snack je paket slatkih i slanih prozvoda kompanije Swisslion Takovo, koji na poklon dobijaju svi naši putnici.

Fly Fly Travel dobio je od Privredne komore Srbije dvije nagrade kao znake uspješnosti. U pitanju su sertifikat Excellent SME Serbia za odlično poslovanje i Vip BizPartner 2014, za najuspješnije porodične firme.

Redovni smo učesnici svih relevantnih sajmova turizma širom svijeta, tako da pratimo sve aktuelne trendove iz svoje branše.