Preko Fly Fly Travel elektronskog sistema, možete kupiti jeftine avio karate za sve destinacije u svijetu, a uplate možete izvršiti na sledeće načine:

Uplata na račun

Uplata na račun

1. U svim CKB bankama u Crnoj Gori možete izvršiti uplatu vaše avio karte ili aranžmana. Na slici možete vidjeti primjer popunjene uplatnice.
Prekopirajte broj računa: 510-90654-66
2. U Hipotekarnoj banci na sledeći račun:
Broj računa: 520-35225-33
3. U Erste banci na sledeći račun:
Broj računa: 540-8130-05

 

Uplata na račun iz inostranstva

Ukoliko uplatu vršite van Crne Gore potrebno je da Vašoj banci priložite instrukcije za plaćanje koje možete preuzeti klikom na  sledeće linkove: EUR, AUD, CAD, CHF, USD

 

Uplata profakturom

Za sve korporativne klijente omogućili smo uplatu na račun firme, po profakturi. Za detaljne informacije obratite se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem broja telefona 

+382 0 20 / 23 23 66

 

Plaćanje platnim karticama

U svim poslovnicama kompanije Fly Fly Travel moguće je plaćanje platnim karticama. Online rezervacije mozete platiti kreditnim karticama Master, Maestro, Visa i American Express.

 

Direct pay

 

Direct pay Vam omogućuje jednostavniju kupovinu/promenu avio karte iz zemalja gde nemamo predstavništvo. Potrebno je da mejlom ili putem telefona kontaktirate agenciju kako bi dobili link na kome ćete uneti podatke Vaše kreditne kartice i na taj način izvršiti kupovinu/promenu avionske karte.

 

Gotovinsko plaćanje

Uplata gotovine je moguća  u svim našim poslovnicama a gotovinska plaćanja u našem predstavništvu u Crnoj Gori su moguća jedino u EUR.